Med ett stort hockeyintresse

Även om fotboll räknas som en av världens trösta sporter så finns det en stor skara som håller hockeyn högre. Visst man kan ha båda sporterna som sina favoriter. För många så kan det vara så att under sommarhalvåret så är det fotboll som gäller och när hösten kommer och hockeysäsongen går igång då växlar man om och ser på ishockey istället.

En av de största och bästa ligorna enligt många är NHL. Fansen finns över hela världen och i och med att vi har levererat ett stort gäng hockeyproffs från vårt lilla land så kanske vi svenskar har ett större intresse av NHL än de flesta. Om du är en av dessa så kolla in det utbud som finns hos GO Sport Travel på sportresor till NHL. Kanske inte i dagsläget så är det aktuellt men framöver och förhoppningsvis nästa år så kanske det kan bli en resa till USA och se lite NHL.

Fram till dess så får vi nöja oss med att se på TV eller annan typ av media för att stilla vårt behov av professionell ishockey. Om det inte sänds någon match live så kan du alltid besöka NHL’s sajt och se klipp och höjdpunkter från tidigare matcher för att stilla suget av hockey. Även intervjuer med spelare, tränare och andra kanske kan intressera den hockeytokige. Det finns en hel del att titta på där så du kan få se hockey även fast det inte sänds några NHL matcher på TV.