Nya fotbollsmål till fotbollsplanen

Äntligen är våren här! Snön har tinat bort i nästan hela landet, fåglarna kvittrar och träden knoppas. Alltså kan du äntligen lira fotboll utomhus igen. Men efter en lång vinter behöver du ta hand om fotbollsplanen lite innan du kan sätta igång. Framförallt måste du se över fotbollsmålen. Kanske är det dags att skaffa nya?

Nya nät

Innan du beställer helt nya mål bör du fundera på om du behöver en ny stomme eller bara nya nät. Oftast är det endast det senare du behöver byta. Du kan beställa nya nät efter storlek på målet. Om det är ett uppfångningsnät du vill ha går det att köpa fotbollsnät per meter.

Ny målbur

Om hela målburen är förstörd är det läge att handla ett helt nytt fotbollsmål. Eftersom de finns i olika storlekar, material och prisklasser bör du fundera över vad som passar dig bäst. Då ett fotbollsmål i metall är betydligt mer hållbart än ett i plast bör du välja det förra om du vill att det ska stå pall för en tuff match. Därefter ska du välja storlek. Se upp för att gå för ett för litet fotbollsmål då risken är stor att du och dina barn kommer att växa ur det alltför snabbt. Genom att handla online får du full koll på alternativen.