Att åka iväg på konferens med klubben

Även om man kanske har bar lokaler hemmavid så kan det finnas anledning att åka iväg på konferens med klubben. Det är mycket som ska behandlas i en sportklubb och möten är en del av den verksamhet som bedrivs. Att någon gång per år samla styrelsen för att åka iväg ett par dagar och stöta och blöta de viktiga frågor som finns är nödvändigt.

Det finns många platser att åka till för att under någon eller några dagar diskutera föreningen och klubbens framtid. Vi kan tipsa om Fjällräven Arena och hålla er konferens i Örnsköldsvik. Förutom att det är hemmaplan för Modo Hockey så finns det flexibla lösningar för att hålla större eller mindre konferenser. Belägen vid Örnsköldsviksfjärden så får man bedårande utsikt från de konferensrum som finns tillgängliga i arenan. Du hittar alla bekvämligheter som behövs för att hålla framgångsrika möten, stora som små.

Det kan finnas bra anledningar att åka till annan ort för att hålla sammanträden, konferenser och möten av olika slag. Det blir ett mer fokus på det som ska diskuteras och det kan vara skoj att få besöka någon ort som man kanske vanligtvis inte brukar besöka. Som sportklubb så kan det bli en spännande upplevelse att få se någon annan klubbs arena och ta med sig saker hem till sitt eget för att skapa förbättringar. Är det dessutom hockeysäsong så kan det vara någon match den kväll ni är i staden som ni kan besöka.